Seminarul tinerilor critici la Cluj

Asociaţia Internaţională a Criticilor de Teatru, în colaborare cu Teatrul Maghiar de Stat Cluj vor organiza, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru INTERFERENŢE, care va avea loc în perioada de 29 noiembrie - 5 decembrie 2014,  un seminar dedicat tinerilor critici de teatru. 

Înscrierile pentru cele două grupe - unul în limba franceza, iar celălalt în engleză, se pot face până pe 10 octombrie. Documentele pentru grupul în limba franceză vor fi trimise pe adresa jp.han@free.fr (în atenția domnului Jean-Pierre Han), iar pentru limba englezămarkbrown.teatro@gmail.com (în atenția domnului Mark Brown). 

Pentru criticii din România, organizatorii vor rezerva câte trei locuri la fiecare seminar. Grupurile de lucru vor fi coordonate de doi critici de teatru cu experienţă în domeniu, Jean-Pierre Han (Franţa) şi Mark Brown (Scoţia), membrii în conducerea AITC.

Se pot înscrie profesioniști, cu vârsta între 18 şi 35 ani, vorbitori ai uneia dintre cele două limbi. Doritorii sunt rugaţi să trimită formularul de înscriere, un scurt CV (maxim o pagină), două-trei materiale (cronici publicate în presa profesionistă) şi o scrisoare de recomandare din partea președintelui AICT din ţara din care provin. Toate aceste documente trebuie trimise într-un singur fişier PDF. Pentru participanţii la seminar, organizatorii vor asigura cazarea, masa şi biletele la spectacole. Data sosirii la seminar: 29 noiembrie, data plecării: 5 decembrie.

Urmărește-ne

            

Calendarul festivalului

Noiembrie – Decembrie 2014

Blogul festivalului

Ca un disk-image în spatele căruia am dori să fim driveri.

Video

ORGANIZATOR
EVENIMENT FINANȚAT DE
 
SPONSOR PRINCIPAL
CU SPRIJINUL
 
SPONSORI
 
PARTENERI
PARTENERI MEDIA
© INTERFERENCES International Theater Festival 2014 is courtesy of Hungarian Theater Cluj - Copyright 2014