THE END

Babilonia Teatri, Italia
28 noiembrie 20.00 - Sala Studio - Bilet online
28 noiembrie 17.00 - Sala Studio - Bilet online

50' fără pauză 

Cu: VALERIA RAIMONDI, ENRICO CASTELLANI, LUCA SCOTTON

 

Regia şi text: VALERIA RAIMONDI și ENRICO CASTELLANI

Decorul: BABILONIA TEATRI | GIANNI VOLPE

Luminile şi sunetul: BABILONIA TEATRI | LUCA SCOTTON

Costumele: BABILONIA TEATRI | FRANCA PICCOLI

Manager de producţie: ALICE CASTELLANI

 

Mulțumiri: CHIARA BERSANI, FABIO CHERSTICH, ANNA COPPOLA, ANNA ESTHDAL, MARIA TERESA GUZZO, ADRIANO MAINOLFI, ELEONORA MASSA, LUCIA PALOZZI, ALESSIO PIAZZA, GIUSEPPE SANGIORGI

 

Un spectacol de Babilonia Teatri, CRT Centro di Ricerca per il Teatro cu Operaestate Festival Veneto e Santarcangelo 40 cu sprijinul Viva Opera CIrcus

 

 

The End este dincolo de teama noastră de a muri ori de teama noastră de a trăi. De greutatea de a accepta și a gusta și viața, și moartea.

The End este o scufundare în tăcerea, în cenzura, în anxietatea ce înconjoară azi moartea. Acum moartea nu există. E greu să vorbești despre ea.

Nimeni nu discută despre. Nimeni n-o pomenește. Este cel din urmă tabu, la fel ca masturbarea. Moartea e tăinuită, ascunsă. E socotită drept ceva ce nu face parte din viața noastră.

 

Catolicismul implică multe responsabilități, dar cele mai răspândite exemple și stiluri de viață exprimă perfect dorinţa de a evita orice discuție pe acest subiect. Când suntem obligați să înfruntăm moartea, într-o manieră subită și brutală, frica noastră iese la iveală. Bunul simț sau înțelepciunea nu sunt de ajuns pentru a o înfrunta. Nu este de ajuns să știm că viața e un ciclu, că părinții noștri îmbătrânesc și că există boli. Nu sunt suficiente nici viziunea consolatoare ori răspunsurile religiei. Moartea nu se schimbă. E un spectru întunecat de care ne e cumplit de teamă. Într-un fel tragic. Într-un fel comic.

Urmărește-ne

            

Calendarul festivalului

Noiembrie – Decembrie 2014

Blogul festivalului

Ca un disk-image în spatele căruia am dori să fim driveri.

Video

ORGANIZATOR
EVENIMENT FINANȚAT DE
 
SPONSOR PRINCIPAL
CU SPRIJINUL
 
SPONSORI
 
PARTENERI
PARTENERI MEDIA
© INTERFERENCES International Theater Festival 2014 is courtesy of Hungarian Theater Cluj - Copyright 2014