Eseménydús hétvége a fesztiválon

Kiállításmegnyitók, koncertek, könyvbemutatók, workshopok színesítették az előadások mellett az Interferenciák Fesztivál első hétvégéjének programját.

A „test történetei” fesztiválmottó nem csupán a meghívott előadásokban fedezhető fel: Tompa Gábor fesztiváligazgató a kolozsvári Szépművészeti Múzeum tárából válogatott képzőművészeti kiállítást e témában. A kiállítás megnyitójára pénteken került sor, a tárlat a fesztivál ideje alatt látogatható. Nagy József, a sokoldalú művész fotogram-kiállításának megnyitójára vasárnap került sor a IAGA – International Art Gallery Angels galériában (a tárlat szintén a fesztivál ideje alatt látogatható, naponta 9:30-19 óra közt).

Több könyvbemutatóra is sor került a hétvégén: a Tranzit Házban, a Nemira Kiadó Yorick-gyűjteményét, Jerzy Grotowski, Peter Brook és K. Sz. Sztanyiszlavszkij színházi alkotók műveinek első román kiadását a fordítók ismertették. Vasárnap George Banu Személyes színpad, A beteljesületlenség monológjai valamint A modern színpad című könyveit mutatták be a szerző jelenlétében a TIFF Házban. A felsorolt könyvek a fesztivál ideje alatt a színház előcsarnokában is megvásárolhatóak. A könyvbemutató-sorozat hétfőn, december 1-én Tompa Gábor címkefüggöny című színházi magánszótára angol kiadásának bemutatójával folytatódik a Tranzit Házban.

Az eseményekről képek a Fotógalériában

Kövess minket

            

Fesztiválnaptár

2014. November – December

Fesztiválblog

Mint egy disk-image, ami mögött görcsösen szeretnénk meghajtók lenni...

Napi videó

SZERVEZŐ
FŐTÁMOGATÓ
 
FŐSZPONZOR
TÁMOGATÓK
 
SZPONZOROK
 
PARTNEREK
MÉDIAPARTNEREK
© INTERFERENCES International Theater Festival 2014 is courtesy of Hungarian Theater Cluj - Copyright 2014