Görög Nemzeti Színház és a moszkvai Stanislavsky Electrotheatre előadásaival ért véget a hatodik Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál Kolozsváron.  

A találkozó kilenc napja alatt összesen tizenhárom ország tizenhat előadását láthatta a kolozsvári közönség. A kétévente megszervezett seregszemlén ezúttal orosz, görög, izraeli, lengyel, szerb, magyar, litván, osztrák, német és belgiumi társulatok vettek részt. 
Háború a színpadon az Interferenciák Fesztiválon
Végéhez közeledik az Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál hatodik kiadása Kolozsváron. Az elmúlt hat nap alatt a fesztivál témájával összhangban a háború lehetséges színpadi reprezentációval találkozhatott a közönség a kolozsvári színházban. 
Az Európai Színházi Unió – UTE közgyűlésére került sor a hétvégén Kolozsváron
Első alkalommal tartott Kolozsváron közgyűlést az Európai Színházi Unió – UTE, az eseményre a 6. Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál keretében került sor. Tompa Gábort, a kolozsvári színház igazgatóját ez év májusában választották meg a több mint harminc tagot számláló UTE elnökévé, mandátumának első közgyűlése zajlott a hétvégén Kolozsváron. 
A kortárs világ válsághelyzetei az Interferenciák Fesztiválon
Ünnepélyes megnyitóval és a bécsi Volkstheater Iphigénia Auliszban | Occident Express című előadásával kezdődött el a hatodik Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál Kolozsváron. 
Last minute jegyakció az Inteferenciák nyitóelőadására!
A kolozsvári színház last minute jegyakciót hirdet a csütörtökön, november 22-én kezdődő Interferenciák Fesztivál nyitóelőadására.
 

Kövess minket

                        

Fesztiválnaptár

November - 2018

Napi videó

Aftermovie 

Kapcsolat

FESZTIVÁLIGAZGATÓ                 
TOMPA GÁBOR
Emil Isac u. 26-28. Kolozsvár
Tel.:+40 264-431 986
office@huntheater.ro


SZERVEZO

FŐTÁMOGATÓ

 

TÁMOGATÓK