Declan Donnellan: The Carnal Space workshop pentru tineri actori

În cadrul celei de-a 5-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru Interferenţe, Declan Donnellan, directorul artistic al Cheek by Jowl, va conduce actorii profesioniști într-o explorare a principiilor prezentate în cartea sa The Actor and the Target | Actorul și ținta, care i-ar putea ajuta să se simtă mai liberi în munca lor, abordând acele zone în care s-ar putea simţi blocaţi.

Cum vă puteţi înscrie?
Workshopul este deschis actorilor sub 27 de ani, care sunt fie studenţi în formare, fie au absolvit recent facultatea de teatru (în primii ani de activitate după absolvirea facultăţii).
Pentru a vă înscrie, vă rugăm să ne trimiteţi prin email un scurt CV cu o fotografie la adresa kata.demeter@huntheater.ro, cu titlul The Carnal Space workshop.

Dat fiind faptul că spaţiul este limitat, doar 20 de participanţi vor fi acceptaţi.

Cerinţe obligatorii:
Participanţii sunt rugaţi să aducă o scenă de maxim 3 minute (în perechi) din Macbeth de William Shakespeare (obligatoriu în limba lor maternă) și să citească cartea The Actor and the Target

Workshopul va fi susţinut în limba engleză, cu traducere simultană profesionistă; de asemenea, este necesar să se aducă îmbrăcăminte specială pentru repetiţii.

Termen limită: 15 noiembrie, 2016.
Data susţinerii workshop-ului: 25 noiembrie, 2016, între orele 15.00-18.00
Locaţia: Sala Balet a Teatrului Maghiar de Stat Cluj,
str. Emil Isac nr. 26-28, Cluj-Napoca, România

Urmărește-ne

               

Calendarul festivalului

November - December 2016

Video

Ziua a unsprezecea
 
Organizator
Eveniment finanțat de
 
 
Sponsor principal
Cu sprijinul
   
 
© INTERFERENCES International Theater Festival 2014 is courtesy of Hungarian Theater Cluj - Copyright 2014