NICA’S DREAM

Ungaria
26 noiembrie 21.00 - Sala StudioBilet online

1h 20’

Sára Bolyki
Máté Homor
Katus Várallyay
Barnabás Bolyki
Gina Kanizsa

Jazzation este cel mai important ansamblu de jazz a cappella din Ungaria: a câștigat patru premii la concursuri internaționale și a colaborat cu Bobby McFerrin, Real Group, King's Singers, respectiv, alte grupuri vocale și instrumentale din Ungaria și din străinătate. 

În Nica's Dream, ansamblul oferă o selecție specială a celor mai reușite piese din repertoriul lor: armoniile complexe, improvizațiile lor de mare virtuozitate și experiențele muzicale acumulate în cadrul călătoriilor lor prin întreaga lume dau viață profunzimii ideatice și emoției înălțătoare pe care le vor împărtăși cu publicul în cadrul acestui concert. Pentru că visul lui Nica este visul fiecăruia dintre noi: un viitor mai bun, mai uman, pe care trebuie să o construim în prezent, după cum putem – pas cu pas, cu fiecare suflare, cu fiecare sunet emis.

Jazzation, ansamblul vocal a cappella, s-a dovedit a avea un mare succes în cel mai popular local de jazz din Ungaria, Budapest Jazz Club. Cele trei fete și cei doi băieți au oferit un spectacol de excepție în fața unei săli pline până la refuz. Vocile lor luminoase și a lor joie de vivre, însoțite de o coregrafie minimalistă, dar foarte eficientă, au pus în valoare un spectacol deosebit de eclectic. Repertoriul a inclus standarde de jazz, cântece folclorice rearanjate și capodopere strălucit actualizate preluate din tezaurul muzical al vechii Budapeste. Abordarea veselă și informală a interpreților, dublată de cele mai înalte standarde profesionale, a reprezentat genul de impuls de care jazz-ul are mare nevoie astăzi pentru a-l aduce în rândul celor alienați de imaginea sa prea intelectuală.

Peter Pallai, Organizator de programe @ Budapest Jazz Club, Curator de jazz, coautor al cărții The Century of Jazz.

Urmărește-ne

                    

Calendarul festivalului

November - 2022

Video

Ziua a unsprezecea 

Contact

Directorul Festivalului: Tompa Gábor

Emil Isac u. 26-28. Cluj-Napoca
Tel.:+40 264-431 986
office@huntheater.ro

SZERVEZO

EVENIMENT FINANȚAT DE

 

CU SPRIJINUL