NICA’S DREAM

Magyarország
november 26. 21.00 - StúdióJegyvásárlás

1h 20’

Bolyki Sára
Homor Máté
Várallyay Katus
Bolyki Barnabás
Kanizsa Gina

A Jazzation Magyarország első számú jazz acappella együttese: négy nemzetközi verseny nagydíját tudhatják magukénak és számos különleges együttműködést: Bobby McFerrinnel, a Real Grouppal, a King's Singresszel, külföldi és hazai, vokális és hangszeres formációkkal.
 

Az együttes Nica’s Dream című műsorában különleges válogatást kínál repertoárja legjavából: komplex harmóniáik, virtuóz improvizációik, a világ minden tájáról gyűjtött zenei élményeik hozzák testközelbe a gondolati mélységet és lélekemelő magasságot, melyet közösen járnak be hallgatóságukkal ezen a koncerten. Nica álma ugyanis mindannyiunk álma: egy szebb, emberibb jövő, amit a jelenben kell építenünk úgy, ahogy lehet - lépésenként, lélegzetvételenként, hangonként.

A Jazzation acapella vokálegyüttes lenyűgöző produkciót nyújtott a Budapest Jazz Club pódiumán dugig telt ház előtt. Három lány és két fiú nagyszerű, gyakran kimondottan szellemes hangszerelésben, sugárzó jókedvvel és még sugárzóbb jó hangban, minimális, de roppant hatásos koreográfiával adott elő egy igen változatos repertoárt. Hallottunk jazz standardeket, népdal-feldolgozásokat és sajátosan modernizált, de annál ütősebb régi pesti slágereket is. Az előadók közvetlensége maximális profizmusukkal párosulva megtestesítette mindazt, amire a jazznek manapság szüksége van, hogy az attól idegenkedőkkel megszerettesse a műfajt.
 

Pallai Péter, programszervező @ Budapest Jazz Club, jazz kurátor, a A jazz évszázada társszerzője

Kövess minket

                             

Fesztiválnaptár

November - 2022

Napi videó

Tizenegyedik nap 

Kapcsolat

FESZTIVÁLIGAZGATÓ                 
TOMPA GÁBOR
Emil Isac u. 26-28. Kolozsvár
Tel.:+40 264-431 986
office@huntheater.ro


SZERVEZO

FŐTÁMOGATÓ

 

TÁMOGATÓK