Last minute jegyakció az Inteferenciák nyitóelőadására!

A kolozsvári színház last minute jegyakciót hirdet a csütörtökön, november 22-én kezdődő Interferenciák Fesztivál nyitóelőadására.
A bécsi Volkstheater Iphigénia Auliszban | Occident Express című előadását Anna Badora rendezte, a társulat első alkalommal vendégszerepel Kolozsváron. Az előadásra a teljes árú jegy 30 lej, a kedvezményes (diákoknak és nyugdíjasoknak) pedig 25 lej értékben lesz megvásárolható a színház jegypénztárában, valamint online a www.biletmaster.ro oldalon.
Az Iphigénia Auliszban főhősei az ókori Görögországban üldögélnek és várakoznak, köztük néhány katona: Odüsszeusz, Agamemnón, Menelaosz. Az Occident Express szereplői az életükért futnak 2015-ben, ők egyszerű emberek: Haifa, Nasszim, Szadik. Euripidész tragédiájában mindenki egyet akar: felégetni és a földdel egyenlővé tenni Trója városát. Massini drámájában az emberek csak egyet akarnak: elmenekülni a háború elől, elhagyni a felperzselt földet és eljutni az Ígéret Földjére, az európai kontinensre, a béke és jólét honába.
Az előadás magyar, román és angol nyelvű felirattal lesz látható, csütörtökön, november 22-én, 18.30 órai kezdettel a kolozsvári színház nagytermében.

Kövess minket

                        

Fesztiválnaptár

November - 2018

Napi videó

Aftermovie 

Kapcsolat

FESZTIVÁLIGAZGATÓ                 
TOMPA GÁBOR
Emil Isac u. 26-28. Kolozsvár
Tel.:+40 264-431 986
office@huntheater.ro


SZERVEZO

FŐTÁMOGATÓ

 

TÁMOGATÓK