Hírek

Görög Nemzeti Színház és a moszkvai Stanislavsky Electrotheatre előadásaival ért véget a hatodik Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál Kolozsváron.  

A találkozó kilenc napja alatt összesen tizenhárom ország tizenhat előadását láthatta a kolozsvári közönség. A kétévente megszervezett seregszemlén ezúttal orosz, görög, izraeli, lengyel, szerb, magyar, litván, osztrák, német és belgiumi társulatok vettek részt. 
Végéhez közeledik az Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál hatodik kiadása Kolozsváron. Az elmúlt hat nap alatt a fesztivál témájával összhangban a háború lehetséges színpadi reprezentációval találkozhatott a közönség a kolozsvári színházban. 
Első alkalommal tartott Kolozsváron közgyűlést az Európai Színházi Unió – UTE, az eseményre a 6. Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál keretében került sor. Tompa Gábort, a kolozsvári színház igazgatóját ez év májusában választották meg a több mint harminc tagot számláló UTE elnökévé, mandátumának első közgyűlése zajlott a hétvégén Kolozsváron. 
Ünnepélyes megnyitóval és a bécsi Volkstheater Iphigénia Auliszban | Occident Express című előadásával kezdődött el a hatodik Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál Kolozsváron. 
A kolozsvári színház last minute jegyakciót hirdet a csütörtökön, november 22-én kezdődő Interferenciák Fesztivál nyitóelőadására.
 
 A Kolozsvári Állami Magyar Színház által szervezett 6. Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál csütörtökön, november 22-én nyitja meg kapuit a közönség előtt. A kilencnapos fesztivál programjában idén 13 ország 16 előadása szerepel. 
Nyilvános a kolozsvári színház által szervezett Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál hatodik kiadásának előadáskínálata. Az idén november 22–30. között sorra kerülő színházi találkozóra tizenkét országból tizenöt meghívott társulat érkezik Kolozsvárra.

Kövess minket

                        

Fesztiválnaptár

November - 2018

Napi videó

Aftermovie 

Kapcsolat

FESZTIVÁLIGAZGATÓ                 
TOMPA GÁBOR
Emil Isac u. 26-28. Kolozsvár
Tel.:+40 264-431 986
office@huntheater.ro


SZERVEZO

FŐTÁMOGATÓ

 

TÁMOGATÓK