Workshopok

Declan Donnellan workshop 

Az Interferenciák Fesztivál keretében Declan Donnellan, a Cheek by Jowl művészeti vezetője workshopot tart. A workshop keretében a The Actor and the Target | Színész és célpont című könyvének alapelveit ismerteti meg fiatal, hivatásos színészekkel, hogy így segítsen nekik felszabadulni a munkájuk olyan területein, ahol ezidáig bizonytalannak érezték magukat.

A könyv letölthető angol illetve román nyelven.

Bővebb információ és jelentkezés itt.


Fiatal kritikusok szemináriuma

A Színikritikusok Nemzetközi Egyesülete (AICT/IATC) fiatal színikritikusok számára szervez szemináriumot az Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál keretében.
A szeminárium Diana Damian Martin Angliában élő író, kritikus, kurátor, az AICT/IATC tagjának vezetésével zajlik. Az angol munkanyelvű csoportban 18 és 35 év közötti kritikusok vesznek részt kilenc országból.

UTE Fiatal újságírók

A KONFLIKTUS-ZÓNÁK elnevezést viselő hároméves program előadások, mesterkurzusok és képzések sorát jelenti, amelyek az UTE tagszínházainak közreműködésével, és azok társrendezvényeinek keretében kerülnek megrendezésre. Az események azoknak a konfliktusoknak a feltérképezését célozzák meg, amelyek a Nagy Háború kezdete óta, egészen napjainkig átformálják Európát. A program célközönsége többek között a fiatal színikritikusok felnövő nemzedéke. A hálozatban résztvevő fiatalok számára egy többnyelvű internetes platformot alakítottak ki, amelyen mintegy húsz fiatal európai kulturális újságíró különböző írásait közlik (kritikákat, tanulmányokat, művészportrékat stb.).


 

Kövess minket

              

Fesztiválnaptár

November - December 2016

Napi videó

Interferenciák 2016 - tizenegyedik nap
Szervező
Főtámogató
 
Főszponzor
Támogatók
 
© INTERFERENCES International Theater Festival 2014 is courtesy of Hungarian Theater Cluj - Copyright 2014