Workshopok a fesztiválon

Az INTERFERENCIÁK Nemzetközi Színházi Fesztivál keretében Nagy József koreográfus, rendező és Jaram Lee dél-koreai színész tartanak a fesztivál témájához - a test történetei - kapcsolódó workshopokat.  

„Mozgás, játék, színház, alkotás, előadások - ez valójában az életem. Hogy mindemellett tudásomat megpróbálom átadni a tőlem fiatalabbaknak, az tulajdonképpen az én adósságom azok iránt is, akik engem tanítottak. Minden körbejár, s ez így van jól" - nyilatkozta Nagy József a tanításról. A fesztiválon a sokoldalú művész két előadása is vendégszerepel, november 29-én a Wilhelm-dalok című stúdióelőadás, december 1-én pedig a Paysage Inconuu című előadás lesz látható a nagyteremben. A fesztivál ideje alatt Fotogramok címmel Nagy József fotogram-kiállítása is megtekinthető lesz az International Art Gallery Angels galériában. 

 

Jaram Lee a 2012-es INTERFERENCIÁK fesztiválon nagy sikert aratott Brecht Kurázsi mama és gyermekei nyomán készült Ukcsuk-Ga című előadásával. Idén a szintén Brecht műve alapján készített Sacheon-Ga című előadással vendégszerepel a fesztiválon. Workshopjának célja a pansori, e hagyományos koreai műfaj alapelemeinek megismertetése és megszerettetése.  A háromnapos workshopra december 2-4 között kerül sor a Tranzit Házban. 

Kövess minket

            

Fesztiválnaptár

2014. November – December

Fesztiválblog

Mint egy disk-image, ami mögött görcsösen szeretnénk meghajtók lenni...

Napi videó

SZERVEZŐ
FŐTÁMOGATÓ
 
FŐSZPONZOR
TÁMOGATÓK
 
SZPONZOROK
 
PARTNEREK
MÉDIAPARTNEREK
© INTERFERENCES International Theater Festival 2014 is courtesy of Hungarian Theater Cluj - Copyright 2014