Noutăți

Spectacolele Viață? Sau teatru? de Charlotte Salomon (Collectif A, Paris, Franța) și Libertate de acțiune de Henri Michaux și Heiner Goebbels (Teatrul Național din Luxemburg – Ensemble Modern Frankfurt, Germania) au încheiat, în data de 27 noiembrie, cea de-a 8-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Interferențe.

În cele unsprezece zile de festival, publicul a avut ocazia de a vedea 14 trupe din 11 țări, cum ar fi: Franța, Germania, România, Ungaria, Serbia, Ucraina, Slovenia, Luxemburg, Portugalia, Elveția și Coreea de Sud.

Cea de-a 8-a ediție a Festivalului Internațional de Teatrul INTERFERENȚE se apropie de final. În ultimele trei zile sunt programate spectacole de teatru puse în scenă de Diana Mititelu, Stéphane Braunschweig, Gábor Tompa, Astrid Bas și Heiner Geobbels și concertul trupei Jazzation.
Cea de-a 8-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Interferențe a ajuns la jumătate, dar iubitorilor de teatru li s-au pregătit și alte surprize. În următoarele două zile, sunt programate spectacole ale unor regizori tineri (Attila Vidnyánszky jr., Catinca Drăgănescu), alături de producțiile unor creatori cu experiență precum Christoph Marthaler şi Jaram Lee.
Festivalul Internațional de Teatru INTERFERENȚE continuă cu texte din dramaturgia absurdă internațională și maghiară precum Macbett de Eugène Ionesco, Așteptându-l pe Godot de Samuel Beckett și Familia Tót de Örkény István. Vor fi prezentate, de asemenea, și texte contemporane cum ar fi În numele domnului de András Urbán și N-am idee de Cristoph Marthaler. Scrierile menționate sunt puse în scenă de regizorii András Urbán, Silviu Purcărete, Gábor Tompa, Christoph Marthaler și Attila Vidnyánszky.
 Deschiderea oficială a celei de-a 8-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru Interferențe, organizat de Teatrul Maghiar de Stat Cluj, va avea loc joi, 17 noiembriede la ora 18.00, în foaierul de la etaj al Teatrului. Evenimentul va debuta cu vernisajul expoziției Eternal Yorick - Life Book Antal, care prezintă creația scenografului Csaba Antal.
Deschiderea oficială a celei de-a 8-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru Interferențe, organizat de Teatrul Maghiar de Stat Cluj, va avea loc joi, 17 noiembriede la ora 18.00, în foaierul de la etaj al Teatrului. În cele unsprezece zile de festival vor fi prezente la Cluj 14 companii din 11 țări.
Cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Interferențe, organizat de Teatrul Maghiar de Stat Cluj în perioada 17-27 noiembrie, reunește la Cluj paisprezece trupe de teatru din nouă țări, din întreaga lume. Tema ediției din acest an este Teamă / Speranță.

Urmărește-ne

                    

Calendarul festivalului

November - 2022

Video

Ziua a unsprezecea 

Contact

Directorul Festivalului: Tompa Gábor

Emil Isac u. 26-28. Cluj-Napoca
Tel.:+40 264-431 986
office@huntheater.ro

SZERVEZO

EVENIMENT FINANȚAT DE

 

CU SPRIJINUL