Noutăți

Spectacolele Timon din Atena de W. Shakespeare (Teatrul Național al Greciei, Atena) și Idiotology (Teatrul Stanislavsky Electrotheatre din Moscova) au încheiat cea de-a 6-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Interferențe.
În cele nouă zile de festival, publicul a avut ocazia de a vedea 16 spectacole din 13 țări ale lumii, cum ar fi: Rusia, Grecia, Israel, Polonia, Serbia, Ungaria, Lituania, Italia, Austria, Germania și Belgia. 
Cea de-a VI-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Interferențe se apropie de sfârșit. În cele șase zile de festival de până acum, publicul a avut ocazia de a vedea diverse transpuneri în scenă ale temei centrale a acestei ediții, războiul. 
În cadrul celei de-a VI-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru Interferențe a avut loc, pentru prima oară la Cluj, Adunarea Generală a Uniunii Teatrelor din Europa.
Festivalul Internațional de Teatru Interferențe organizat de Teatrul Maghiar de Stat Cluj a început joi, 22 noiembrie, cu spectacolul Ifigenia La Aulis | Occident Express de Euripide / Soeren Voima | Stefano Massini (Volkstheater din Viena), în regia Annei Badora. 
Teatrul Maghiar de Stat Cluj pregătește spectatorilor o ofertă de bilete pentru spectacolul de deschidere al Festivalului Internațional de Teatru Interferențe. 
Festivalul Internațional de Teatru Interferențe organizat de Teatrul Maghiar de Stat Cluj își deschide porțile joi, 22 noiembrie 2018. La conferința de presă organizată la Cluj...
În cadrul celei de-a șasea ediții a Festivalului Internațional de Teatru Interferențe, organizat de Teatrul Maghiar de Stat din Cluj în perioada 22-30 noiembrie, sunt invitate cincisprezece trupe de teatru din doisprezece țări din întreaga lume.

Urmărește-ne

                        

Calendarul festivalului

November - 2018

Video

Ziua a noua 

Contact

Directorul Festivalului: Tompa Gábor

Emil Isac u. 26-28. Cluj-Napoca
Tel.:+40 264-431 986
office@huntheater.ro

SZERVEZO

EVENIMENT FINANȚAT DE

 

CU SPRIJINUL