Workshop-uri

Workshop Declan Donnellan

În cadrul celei de-a 5-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru Interferenţe, Declan Donnellan, directorul artistic al Cheek by Jowl, va conduce actorii profesioniști într-o explorare a principiilor prezentate în cartea sa The Actor and the Target | Actorul și ținta, care i-ar putea ajuta să se simtă mai liberi în munca lor, abordând acele zone în care s-ar putea simţi blocaţi.

Cartea se poate citi aici: The Actor and the Target

Mai multe informații despre aplicare aici.

Seminarul tinerilor critici

AICT/IATC organizează în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru Interferenţe seminarul dedicat tinerilor critici de teatru. Seminarul în limba engleză este condus de Diana Damian Martin, scriitor, critic de teatru, curator și membră AICT. Grupul de lucru este alcătuit de tineri critici de teatru cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani.

Tineri jurnaliști UTE

ZONE DE CONFLICT este un program cu desfăşurare pe trei ani, care cuprinde o serie de conferinţe, cursuri de măiestrie şi rezidențe, care vor fi organizate de către teatrele membre UTE şi de festivalurile asociate. Evenimentele din cadrul programului sunt dedicate explorării conflictelor care au modelat şi modelează încă şi astăzi Europa, de la începutul Marelui Război. Programul îşi propune să se concentreze asupra noii generaţii de critici de teatru tineri. Din această perspectivă a fost creată o platformă online multilingvă pe care în jur de douăzeci de tineri jurnaliști europeni din domeniul culturii vor publica articole de diferite tipuri (critici, studii, portrete de artist etc.).

Urmărește-ne

               

Calendarul festivalului

November - December 2016

Video

Ziua a unsprezecea
 
Organizator
Eveniment finanțat de
 
 
Sponsor principal
Cu sprijinul
   
 
© INTERFERENCES International Theater Festival 2014 is courtesy of Hungarian Theater Cluj - Copyright 2014