Spectacolele Timon din Atena de W. Shakespeare (Teatrul Național al Greciei, Atena) și Idiotology (Teatrul Stanislavsky Electrotheatre din Moscova) au încheiat cea de-a 6-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Interferențe.
În cele nouă zile de festival, publicul a avut ocazia de a vedea 16 spectacole din 13 țări ale lumii, cum ar fi: Rusia, Grecia, Israel, Polonia, Serbia, Ungaria, Lituania, Italia, Austria, Germania și Belgia. 
Scene de război la Festivalul Internațional de Teatru Interferențe
Cea de-a VI-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Interferențe se apropie de sfârșit. În cele șase zile de festival de până acum, publicul a avut ocazia de a vedea diverse transpuneri în scenă ale temei centrale a acestei ediții, războiul. 
Adunarea Generală a Uniunii Teatrelor din Europa (UTE) la Cluj
În cadrul celei de-a VI-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru Interferențe a avut loc, pentru prima oară la Cluj, Adunarea Generală a Uniunii Teatrelor din Europa.
Despre crizele lumii contemporane, la Festivalul Interferențe de la Cluj
Festivalul Internațional de Teatru Interferențe organizat de Teatrul Maghiar de Stat Cluj a început joi, 22 noiembrie, cu spectacolul Ifigenia La Aulis | Occident Express de Euripide / Soeren Voima | Stefano Massini (Volkstheater din Viena), în regia Annei Badora. 
Ofertă promoțională last minute la spectacolul de deschidere al Festivalului Interferențe
Teatrul Maghiar de Stat Cluj pregătește spectatorilor o ofertă de bilete pentru spectacolul de deschidere al Festivalului Internațional de Teatru Interferențe. 

Urmărește-ne

                        

Calendarul festivalului

November - 2018

Video

Ziua a noua 

Contact

Directorul Festivalului: Tompa Gábor

Emil Isac u. 26-28. Cluj-Napoca
Tel.:+40 264-431 986
office@huntheater.ro

SZERVEZO

EVENIMENT FINANȚAT DE

 

CU SPRIJINUL