Sfârșit de săptămână plină de evenimente

 Vernisajele unor expoziții, concerte, lansări de carte și workshop-uri au îmbogățit programul Interferențelor din acest week-end.

Tema Festivalului, ”mărturiile corpului”, se regăsește atât în spectacolele invitate cât și în evenimentele conexe. Gábor Tompa, directorul Festivalului Interferențe, a fost curatorul invitat al expoziției cu lucrări din patrimonial Muzeului de Artă Cluj, care a fost inaugurată sâmbătă de către George Banu. Expoziţia poate fi vizitată pe durata Festivalului.

Duminică a avut loc vernisajul expoziției de Fotograme relizate de Josef Nadj în IAGA – International Art Gallery Angels. Expoziția a fost realizată în parteneriat cu Institutul Francez din Cluj şi este deschisă zilnic, între orele 9.30-19.00.

De asemenea, zile acestea au avut loc şi mai multe lansări de carte. La Casa Tranzit au fost lansate mai multe volume apărute la Editura Nemira: scrieri ale unor mari oameni de teatru, precum Jerzy Grotowski, Peter Brook și C. S. Stanislavski, care au văzut lumina tiparului pentru prima oară în limba română. Prezentarea cărților a fost făcută de către teatrologul George Banu.

Volumele prezentate pot fi cumpărate, înainte și după spectacole, de la standul de carte din foaierul Teatrului Maghiar de Stat.

Urmărește-ne

            

Calendarul festivalului

Noiembrie – Decembrie 2014

Blogul festivalului

Ca un disk-image în spatele căruia am dori să fim driveri.

Video

ORGANIZATOR
EVENIMENT FINANȚAT DE
 
SPONSOR PRINCIPAL
CU SPRIJINUL
 
SPONSORI
 
PARTENERI
PARTENERI MEDIA
© INTERFERENCES International Theater Festival 2014 is courtesy of Hungarian Theater Cluj - Copyright 2014